Actualitate

MEDIAȘ: Șoferi depistați băuți, fără permise de conducere sau cu mașinile neînmatriculate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 4 iunie, în jurul orei 13:30, pe strada Principală din localitatea Florești, polițiștii Postului de Poliție Laslea au depistat un localnic în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.
De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul îi fusese încredințat chiar de către tată, care cunoștea faptul că fiul nu deține permis de conducere.

La data de 5 iunie, în jurul orei 08:00, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Moșnei din municipiul Mediaș de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, domiciliat în satul Moșna.
Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 6 iunie, în jurul orei 23:45, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Petru Rareș de către un localnic în vârstă de 26 de ani.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit că autoturismul condus este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *