ActualitateMediaş

Jurizarea lucrărilor de amenajare din cadrul concursului „Împreună facem Mediașul mai frumos’’

S-a încheiat a doua etapă a concursului „Împreună facem Mediașul mai frumos’’, organizat de Primăria municipiului de pe Târnava Mare

În săptămâna 02 – 06 august 2021, comisia de jurizare a concursului „Împreună facem Mediașul mai frumos“ alcătuită din angajați ai Primăriei Municipiului Mediaș și 3 consilieri locali s-au deplasat la cele 65 asociații înscrise în concurs pentru a verifica și juriza lucrările de amenajare și întreținere a spațiilor verzi din apropierea scărilor de bloc. Pe baza unor procese verbale întocmite de membrii juriului se vor desemna câștigătorii, potrivit unui anunț publicat pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Mediaș.

Comisia de jurizare este formată din: Președinte, angajați ai Direcției de Administrare a Domeniului Public și a Direcției Cultură, Învățământ, Sănătate, Tineret, Sport, Turism, Relații Publice și Relația cu ONG și 3 Consilieri locali.

Criterile în baza cărora se va întocmi lista asociațiilor pentru acordarea premiilor și departajarea concurenților.

I. Amenajare şi curăţenie spaţii verzi

a) gazon 1-5 puncte

b) sol semănat/plantat (iarbă, flori, arbori) 1-5 puncte

c) gard viu 1-5 puncte

II. Amenajare şi curăţenie zonă de intrare în bloc 1-5 puncte

III. Punct de colectare deșeuri 1-5 puncte

Amintim că în luna aceasta va avea loc decernarea premiilor!!!

La acest concurs se vor acorda premii în valoare totală de 50.000 de lei, astfel: 10 premii I, 10 premii II și 20 premii III. Premiile constau în motounelte de tuns iarbă, motounelte de tuns gard viu și foarfece de tuns gard viu. Regulamentul concursului și mai multe detalii vor fi afișate pe site-ul Primăriei Municipiului Mediaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *