Actualitate

Medieșeancă rănită într-un accident produs lângă Brateiu

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 14, lâmgă localitatea Brateiu. Din primele informații, o femeie a fost rănită și transportată la spital.

Conform polițiștilor rutieri, șoferul unui autoturism condus spre Sighișoara a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un autoturism parcat iar apoi a fost proiectat într-un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri, o femeie în vârstă de 28 de ani, din Mediaș, respectiv un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Șaroș pe Târnave.

Imediat după producerea evenimentului, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit. Acesta a fost identificat de către polițiștii rutieri medieșeni care au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Valchid, care nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule.
Totdată, polițiștii au stabilit că autoturismul condus nu este înmatriculat sau înregistrat, numărul de înmatriculare aplicat pe mașină fiind unul fals.

Traficul în zonă este îngreunat.

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD, în localitatea Brateiu, ca urmare a producerii unui accident rutier, cu un autoturism intrat într-un cap de pod, pentru acordarea primului ajutor medical unei victime conștiente de sex feminin. Pacienta, în vârstă de aproximativ 28 de ani, a fost transportată la Spitalul din Mediaș, cu suspiciune de fractură la un membru inferior.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *