Actualitate

Donații pentru pacienții internați în secția COVID, din partea primarului Gheorghe Roman

Astăzi, 12 martie 2021, Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș alături de viceprimarul Dan Sima și deputatul Christine Thellmann a dat startul unei noi campanii de donații pentru Spitalul Municipal Mediaș și pentru secția de COVID din cadrul acestei instituții.

Donațiile au constat în alimente de bază și produse de igienă. Toate acestea vor ajunge la persoanele internate în secția COVID din cadrul spitalului.


În declarația oferită, primarul Mediașului a îndemnat locuitorii municipiului să se alăture acestui demers, dată fiind prelungirea stării de criză cauzate de infectarea cu COVID.


Având în vedere faptul că și în orașul nostru numărul îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus este tot mai mare, consider că gestul de a face o mică donație pentru oamenii internați la secția COVID din Mediaș este binevenit. Ca primar, am făcut tot ce este posibil pentru ca această secție să fie una modernă și să dispună de toată aparatura necesară. În astfel de perioade grele pentru noi toți, este important să ne solidarizăm și să venim în sprijinul celor care au nevoie de ajutorul nostru.
Dragi medieșeni, vă îndemn pe toți cei care aveți posibilitatea să luați legătura cu conducerea spitalului și să faceți astfel de donații“, a declarat primarul Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

Sursa text&foto: Primăria Municipiului Mediaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *