MediaşSport

BASCHET: CSM Mediaș se califică în faza a doua a Cupei României

CSM Mediaș s-a calificat în faza a doua a Cupei României după ce s-a impus și în partida retur, împotriva celor de la CSM Miercurea Ciuc, scor 87-70.

Mihai Popa i-a trimis în teren pe Nicoară, Iliescu, Nikolic, Barnes și Gibson, în timp ce oaspeții au început partida cu cu Movileanu, Laszlo, Magusar, Cergic și Lufile.

Echipa noastră a început partida cu un run de 15-0, câștigând primul act al confruntării cu scorul de 31-23. Sfertul secund a fost unul echilibrat, încheindu-se cu un buzzer beater marcat de Titus Nicoară, scorul la pauza mare fiind 50-38.

După revenirea de la cabine, cele două echipe au mers cap la cap, scorul înaintea actului decisiv fiind 67-52. Ultimul sfert al confruntării a fost adjudecat tot de echipa noastră, care se impune cu scorul de 87-70.

Cel mai bun marcator al echipei noastre a fost Octavian Popa Calotă, cu 15 puncte la care a mai adăugat 2 recuperări și 5 pase decisive. Andrei Iliescu a terminat partida cu 13 puncte, o recuperare și 4 pase decisive. Nikola Siladji a reușit 12 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. Titus Nicoară și Jacob Gibson au marcat câte 11 puncte fiecare. Andrei Albu și Rareș Hancaș au debutat în această seară în baschetul profesionist.

Pentru echipa noastră urmează confruntarea din prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. CSM Mediaș va întâlni pe teren propriu formația CSM Focșani, vineri, 11 octombrie, cu începere de la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *