JudetMediaşSănătate

Cinci cazuri noi de coronavirus la nivelul județului Sibiu

Până astăzi, 16 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 7.707 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.357 au fost declarate vindecate și externate.

La nivelul județului Sibiu sunt confirmate 125 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 5 cazuri sunt noi apărute în ultimele 24 de ore.

În ceea ce privește rezultatele negative, în județul nostru se înregistrează 550 de rezultate negative.  La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 597 persoane izolate și 359 persoane în carantină. Au fost declarate vindecate și externate 25 de persoane. La nivelul județului Sibiu au fost înregistrate 11 persoane decedate, confirmate pozitiv în urma testării COVID-19

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 387 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman și Gorj, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 491 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 22.866 de persoane. Alte 60.697 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

La ATI, în acest moment, sunt internați 243 de pacienți. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 79.629 de teste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *