Mediaş

Primarul Gheorghe Roman în vizită de lucru în cartierul Vitrometan

Joi, 8 august 2024, Primarul municipiului Mediaș, domnul Gheorghe Roman, împreună cu reprezentanții constructorului și echipa din cadrul primăriei a efectuat o vizită în teren în cartierul Vitrometan pentru verificare stadiului lucrărilor din cadrul proiectului „Reabilitare rețele de canalizare pluvială în Cartier Vitrometan – Etapa I“.

Prin programul național de finanțare „Anghel Saligny“ sunt cuprinse rețelele de canalizare pluvială pe următoarele străzi: Cibin, Calafat, Milcov, Bucium, Vlădeasa, Sebeșului, Dorobanților, Vaslui, cu o lungime totală de 3000m. Lucrările la rețele sunt finalizate, iar lucrările de refacere a sistemelor rutiere și a trotuarelor sunt parțial finalizate.

https://sibiuindependent.ro/wp-content/uploads/2024/08/GHEORGHE-ROMAN-CANALIZARE-PLUVIALA.mp4

Prin programul național de finanțare „Anghel Saligny“, în proiectul „Reabilitare rețele de canalizare pluvială în Cartier Vitrometan – Etapa II“ sunt cuprinse rețelele de canalizare pluvială pe următoarele străzi: Alba Iulia, Călugăreni, Arieș, Blajului, Libertății, Câmpeni, Rovinari, Lotru, Vidraru, Sadu și Lupeni cu o lungime totală de 2700 m. pe străzile Lotru, Vidraru, Sadu încă nu au fost demarate lucrările de reabilitare a rețelelor de canalizare pluvială. Lucrările au un stadiu fizic de executare de 80%, iar lucrările de refacere a sistemelor rutiere și a trotuarelor sunt parțial finalizate.

Cartierul Vitrometan se află, așa cum se poate observa, într-un plin proces de modernizare. Acest program de înlocuire a rețelelor de apă și de canalizare a început în toamna anului trecut. Mi-am propus ca de anul viitor, prin programul de întreținere a drumurilor să intervenim la refacerea trotuarelor, să amenajăm noi locuri de parcare acolo unde este posibil și, nu în ultimul rând, să intervenim la refacerea sistemului rutier. Sunt lucrări de anvergură, sunt lucrări care produc un real disconfort, iar eu nu pot decât să profit de această ocazie pentru a le mulțumi medieșenilor din cartier că sunt alături de mine și că au înțeles în marea lor majoritate că astfel de lucrări nu pot să se realizeze fără un efort comun“, a declarat primarul municipiului Mediaș, domnul Gheorghe Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *