Mediaş

Întâlnire la Locuințele sociale colective situate pe strada Baia de Nisip

Primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, împreună cu reprezentanții constructorilor și echipele de proiect din cadrul primăriei au efectuat astăzi, 8 august 2024, o vizită în teren, pe strada Baia de Nisip, pentru verificarea lucrărilor din cadrul proiectului „Construcție locuințe sociale colective, inclusiv utilități și amenajări exterioare loc de joacă, strada Baia de Nisip“.

  S-au construit 8 blocuri de locuințe din care 4 blocuri de tip A cu regim de înălțime P+3 având 48 apartamente și 4 blocuri de tip B cu regim de înălțime P+3 având 32 apartamente.

Blocurile se vor racorda la rețelele de utilități aflate în zonă. Pentru consumul de curent din spațiile comune se vor amplasa panouri fotovoltaice pe învelitoarea blocurilor.

În prezent, se lucrează la amenajările exterioare: locuri de parcare, trotuare, alei, loc de joacă pentru copii, racorduri și la sistemul de canalizare apă pluvială.

Prin realizarea investiției se va îmbunătăți calitatea vieții populației defavorizate care va locui în blocurile de locuințe sociale colective de pe str. Baia de Nisip FN.             “Am avut astăzi o întâlnire în șantier cu echipa care se ocupă de implementarea proiectului care prevede construcția de locuințe sociale pe strada Baia de Nisip. Au fost prezenți la fața locului reprezentanții firmei, dirigintele de șantier, echipa de consultanță și, nu în ultimul rând, colegii mei din primăria municipiului Mediaș. În urma discuțiilor pe care le-am purtat, am convenit ca proiectul să se încheie până la finalul acestui an, urmând ca pe parcursul anului viitor, persoanele care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege să se poată muta în aceste apartamente. Pentru că nu îmi doresc ca aceste blocuri noi, care arată foarte bine, să arate ca cele de pe strada Tineretului, le-am cerut colegilor mei de la Juridic și de la Direcția Socială să gândească un regulament care să permită evacuarea de urgență a acelor persoane care nu înțeleg că aceste bunuri nu sunt pentru a le distruge“ a declarat primarul municipiului Mediaș, domnul Gheorghe Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *