MediaşSport

Peste 250 de alergători au participat „Crosul Primăverii” de la Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș, în colaborare cu Clubul Sportiv Atletic Star Mediaș a organizat sâmbătă, 11 mai 2024, cea de a IV-a ediție a manifestării sportive „Crosul Primăverii“.

Locul de desfășurare a evenimentului a fost cartierul Binder Bubi din Mediaș, iar la startul competiției, care a avut loc în „Șura lui Binder“ s-au înscris 250 de participanți, ediția din acest an bucurându-se și de participare internațională, prin prezența unor atleți din Serbia. 

https://www.youtube.com/watch?v=YQ260NwAu24

Evenimentul „Crosul Primăverii“ s-a adresat persoanelor cu vârsta minimă de 5 ani și a avut drept scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Obiectivul acestuia a fost de a atrage atenția asupra importanței sportului în dezvoltarea armonioasă a copiilor, tinerilor și în menținerea sănătății adulților.

Distanțele de alergare au fost de 600 de metri pentru categoriile de vârstă cuprinse între 5 și 9 ani și de 4 kilometri pentru categoriile de vârstă cuprinse între 9 și 60(+) ani. Premiile oferite la finalul competiției au constat în medalii, diplome și cupe pentru primii 3 clasați la fiecare categorie de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *