Actualitate

Cartierul După Zid are rețele noi de apă, canal, dar și drumul refăcut

Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, s-a aflat zilele acestea în cartierul După Zid pentru a urmări finalizarea lucrărilor de reabilitare drumuri. Cartierul a fost prins într-un amplu proces de modernizare a rețelelor de apă și de canalizare (rețele vechi de aproximativ 50 de ani). După finalizarea acelor lucrări a urmat etapa de refacere a trotuarelor și de turnare a covoarelor asfaltice. Lucrările s-au finalizat.


„În programul de modernizare a rețelelor de apă și de canalizare sunt incluse aproximativ 150 de străzi din oraș. Obiectivul meu este acela ca, după încheierea acestor lucrări care produc un real disconfort, fiecare stradă să beneficieze de trotuare noi, parcări (acolo unde este posibil) și, nu în ultimul rând, de covoare asfaltice.” a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

O prioritate pentru perioada imediat următoare o reprezintă finalizarea lucrărilor pe Șoseaua Sibiului și Străzile Baznei (Cartier Gura Câmpului), Sebeșului, Blajului, (Cartier Vitrometan) și Metanului (Cartier Gloria).

Pe toate celelalte șantiere deschise lucrările vor continua conform graficelor stabilite cu constructorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *