Actualitate

Salvare emoționantă la Mediaș! Un polițist a sărit după un bărbat, în apele reci ale Târnavei

Doi polițiști angajați la IPJ SIBIU și care operează pe raza municipiului Mediaș au dat dovadă de curaj și spirit civic. În această dimineață, un în jurul orei 8:50, un apel la 112 anunța prezența unui om plutind în derivă, în apele Târnavei Mari, aproape de un pod din municipiul Mediaș.

Imediat, toate echipajele din teren au fost anunțate și direcționate către zona indicată de apelant. Echipajul format din Mihai și Ovidiu era însă cel mai aproape. Conform unei postări pe pagina de Facebook a Poliției Române, echipajul menționat a ajuns în mai puțin de 1 minut și l-a zărit pe bărbatul care plutea în derivă, în apele reci ale Târnavei Mari. Șefii M.A.I au postat și un mic dialog purtat de către cei doi colegi polițiști, prin care gândeau rapid planul de salvare. 

„Dacă trece de zona unde ne aflăm, nu mai avem nicio șansă să-l aducem la mal! În timp ce spunea asta, Mihai și-a scos bodycam-ul și stația de pe echipament și a intrat în apele reci. A înotat aproape 20 de metri spre bărbatul purtat de apele adânci și l-a prins! Trăia! A reușit să revină pe pământ, iar bărbatul, un medieșean de peste 80 de ani, a fost transportat la spital. Se află acum sub supravegherea medicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *