Actualitate

Accident lângă localitatea sibiană Alma. O șoferiță a ajuns la spital

O coliziune între două mașini s-a produs astăzi, în intersecția dintre DN 14 și DJ 142F, în apropiere de localitatea sibiană Alma. Accidentul s-ar fi produs din cauza neacordării de prioritate.


Conform primelor date, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 142F, dinspre Alma, o femeie în vârstă de 58 de ani, din Axente Sever, a pătruns în intersecția cu DN 14 fără să acorde prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe drumul național de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Biertan, proiectându-l în afara carosabilului, după care s-a răsturnat. În urma impactului, șoferița în vârstă de 58 de ani a suferit traumatisme faciale și de coapsă stânga.

„SAJ SIBIU a trimis de la Mediaș un echipaj de tip B,la un accident rutier produs între două autoturisme.Accidentul s-a petrecut la intersecția dintre DN14 și drumul județean care duce spre Alma. Echipajele SAJ și ISU sosite la fata locului au asistat medical două persoane de sex feminin de 58 și 35 de ani. Femeia de 58 de ani a fost transportata la CPU Medias cu traumatisme faciale și de coapsa stanga prin accident rutier.
Cealaltă victima refuza transportul la spital.”
 a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *