Mediaş

Restricții de trafic pentru desfășurarea competiției „Mediaș Bike Marathon“

Cu ocazia desfășurării ediției din acest an a competiției „Mediaș Bike Marathon“ (MBM), vor fi instituite anumite măsuri speciale în ceea ce privește circulația rutieră. Astfel, accesul pe Str. Johannes Honterus va fi restricționat vineri 16.09.2022, de la ora 16:30 și până la ora 21:30 și interzis în data desfășurării concursului – sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 7:00 până la ora 18:00.

Deoarece startul și încheierea competiției vor avea loc pe strada Johannes Honterus, riveranii sunt rugați să nu parcheze pe această stradă, ci să folosească în acest scop curtea Liceului Teoretic ,,Roth – Oberth“, cu acces de pe strada Petru Rareș. Această măsură este necesară în vederea bunei desfășurări a evenimentului, dar și pentru siguranța participanților la competiție și a publicului spectator.

De asemenea, în data de 17 septembrie 2022, între orele 9:00 și 18:00, pentru a nu disturba participanții la competiție, se recomandă circulația cu maximă prudență a tuturor participanților la trafic, pe traseul: Str. După Zid – Str. Târnavei – Str. Șt. O. Iosif – Str. Cloșca – Str. Avram Iancu – Str. Nicolae Filipescu – Str. Mărășești – str. Gheorghe Lazăr – Str. Buzdului – Str. Plopului – Str. 9 Mai – pasaj CFR – Str. Aurel Vlaicu – Str. Petru Maior, sau folosirea de rute alternative.

Mulțumim pentru înțelegere tuturor celor implicați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *