Actualitate

FOTO: Patru persoane au fost implicate într-un accident rutier, la Mediaș

Un accident rutier violent a avut loc în această seară, la intersecția străzilor Sibiului cu str. Nisipului din municipiul Mediaș.

Pe fondul neacordării de prioritate, două mașini au intrat în coliziune. Una era condusă de către un medieșean de 21 de ani și a doua, de un bărbat tot în vârsta de 21 din Sighișoara. Din accident a rezultat vătămarea corporală a șoferului din Mediaș, fiind transportat la spital.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Mediaș pe strada Nisipiului cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, la un accident rutier unde au fost implicate 4 persoane. La fața locului au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul SMURD pentru 3 persoane, neîncarcerate și conștiente: un bărbat de 22 de ani, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 36 de ani. Toți au refuzat transportul la spital. De asemenea a un echipaj SAJ care a acordat îngrijiri medicale și a transportat o persoană de sex masculin de 21 de ani la CPU Mediaș.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan, ISU SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *