Actualitate

Probleme în zona de Nord a județului Sibiu. Șoferi fără permise, beți sau care fug de la accident

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

În perioada 20 – 22 mai, au fost constatate 18 infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 43 de permise de conducere, au fost retrase 48 de certificate de înmatriculare și au fost aplicate 550 de sancțiuni contravenționale în valoare de 180.000 de lei.

Exemple semnificative:

La data de 20 mai, în jurul orei 17:00, în municipiul Mediaș, un autoturism condus pe strada Stăvilarului a acroșat o bicicletă condusă de o minoră în vârstă de 7 ani, pe care transporta o altă minoră în vârstă de 8 ani. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a minorei în vârstă de 7 ani, care a fost transportată la spital conștientă. Imediat după producerea accidentului, șoferul a părăsit locul fără încuviințarea polițiștilor, bărbatul fiind depistat în jurul orei 20:00, pe raza localității Târnava. Este vorba despre un medieșean în vârstă de 45 de ani.

La aceeași dată, în jurul orei 17:30, în localitatea Buzd, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au depistat un localnic în vârstă de 44 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept.

Probleme în trafic au fost depistate și în comuna Bruiu, acolo unde polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 19 ani. Testarea tânărului cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *