Mediaş

Continuă lucrările de reabilitare la pasajul peste calea ferată din Mediaș

Începând cu data de 28 aprilie 2022, în municipiul Mediaș au fost reluate lucrările de reabilitare la pasajul peste calea ferată care face legătura între străzile Hermann Oberth, Avram Iancu, Mărășești, Unirii și Piața Andrei Șaguna. Lucrarea este cuprinsă în obiectivul de investiții „Modernizarea, reabilitarea și extinderea traseelor de transport public electric“, alături de alte trei poduri din Mediaș, situate pe Șoseaua Sibiului, strada Avram Iancu și Aurel Vlaicu, beneficiind de fonduri de la Uniunea Europeană.


Traficul rutier din această zonă se va desfășura semaforizat pe două benzi de circulație, cu anumite restricții, conform marcajelor rutiere.
Facem cunoscut faptul că podurile nu au fost modernizate de peste 30 de ani, în acest moment impunându-se aceste lucrări atât la infrastructura, cât și la suprastructura podurilor.
Cerem scuze tuturor medieșenilor, dar mai ales conducătorilor auto, pentru disconfortul creat cu ocazia desfășurării acestor lucrări – este mesajul tranmis de reprezentanții primăriei municipiului Mediaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *