Actualitate

BOND, spaima hoților din Moardăș, comuna Mihăileni

Câinele polițist BOND, s-a făcut din nou remarcat, prin depistarea cu rapiditate a unui hoț. Un adolescent a prădat un magazin alimentar, sutrăgând mai multe sticle de alcool șipachete de țigări.

În dimineața zilei de 17 februarie, în jurul orei 08:30, angajata unei societăți comerciale cu punct de lucru în localitatea Moardăș, comuna Mihăileni, a sesizat Secția de Poliție Rurală Agnita cu privire la faptul că, în noaptea de 16/17 februarie, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în magazin și au sustras mai multe bunuri.

Din primele cercetări efectuate la locul faptei a rezultat că, în noaptea de 16/17 februarie, persoane necunoscute ar fi forțat și rupt mai multe lacăte care asigurau ușa de acces în depozitul magazinului, ar fi pătruns în interior și ar fi sustras băuturi alcoolice și țigări în valoare de 500 de lei

La fața locului a fost solicitată intervenția echipei operative canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică Sibiu. Urma prelucrată de Bond i-a condus pe polițiști la un imobil de pe raza aceleiași localități, în imobil fiind depistat un tânăr în vârstă de 16 ani care deținea asupra sa bunurile reclamate ca fiind sustrase din magazin.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *