Actualitate

Șoferi “îndrăgostiți” de alcool la Copșa Mică, Agârbiciu și Mediaș.

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

În dimineața zilei de 12 februarie, în jurul orei 08:30, în orașul Copșa Mică, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe DN 14 de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, domiciliat în județul Alba. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 februarie, în jurul orei 12,30, pe raza localității Agârbiciu, seria șoferilor depistați sub influența alcoolului a continuat. De această dată este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Mureș, a cărui testare alcoolscopică a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 februarie, în jurul orei 16:30, în municipiul Mediaș, polițiștii au oprit un autoturism condus pe strada Baznei de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Dârlos. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *