ActualitateJudetSocial

Proiectul „Camaruța Milosteniei” continuă. În parohiile din Protopopiatul AGNITA au fost împărțite alimente, persoanelor nevoiașe

Proiectul intitulat „Cămăruța Milosteniei. Împreună dăruim bucurie și speranță”, desfăşurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului şi care are drept obiectiv asigurarea în permanență de ajutor semenilor aflați în nevoi, a fost implementat și desfășurat și la nivelul Protopopiatului Agnita, judeţul Sibiu, prin implicarea mai multor parohii: Agnita I, II și III, Alțâna, Bârghiș, Cașolț, Coveș, Nou, Ruja, Retiș, Vurpăr.



Alimentele neperisabile au fost colectate de la credincioși și donate mai departe în baza unor procese verbale de predare-primire, centrelor de îngrijire a persoanelor vârstnice, dar și persoanelor cu situații sociale precare, de pe raza Protopopiatului Agnita, prin sprijinul tuturor preoților și a voluntarilor de la parohiile implicate, dar și a altor voluntari, precum: pr. Zamfir Florin Robu, Viorel Ghizășan și alte persoane binevoitoare.

CRESTE AICI ȘTIREA COMPLETĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *