Actualitate

Nereguli în traficul rutier de la Fofeldea și Șeica Mare

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 11 iunie, în jurul orei 09:00, pe DC 44, în afara localității Fofeldea, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un moped condus de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în comuna Marpod.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, polițiștii au constatat că mopedul este neînregistrat.

La data de 12 iunie, în jurul orei 11:00, pe DJ 141A, în localitatea Șeica Mare, seria conducătorilor auto depistați sub influența alcoolului a continuat. Este vorba despre un sibian în vârstă de 40 de ani, care a prezentat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 iunie 2021, în jurul orei 06:40, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Blaj au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Axente Sever, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Valea Lungă, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *