Actualitate

FOTO: Coliziune între o mașină și un microbuz la ieșire din Târnava. O persoană a murit

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 14, la ieșire din localitatea Târnava spre Mediaș.

Trafic rutier este blocat total în urma unei coliziuni între un autoturism și un microbuz transport marfă.

Din primele informații, trei persoane sunt rănite și primesc îngrijiri medicale. Șoferul auturismului este inconștient.

Din primele cercetări, un medieșean în vârstă de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre municipiul Mediaș, pe un tronson de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul directiei de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz transport marfa, condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Argeș.

În zonă se circulă îngreunat, în ambele direcții.

ACTUALIZARE: Bărbatul de 72 de ani, victima încarcerata a accidentului a intrat în stop Cardiorespirator în urma leziunior grave suferite. Acesta a suferit un traumatisme incompatibile cu viața: traumatism grav cranian,traumatism facial și toracic.

Din păcate bărbatul a fost declarat decedat.

“Ca urmare a unui accident rutier produs între un autoturism și un microbuz transport marfă în care sunt implicate 3 persoane dintre care 1 persoană încarcerată s-au mobilizat de urgență la fața locului următoarele forțe:
-ISU Sibiu cu două autospeciale SMURD și un echipaj de descarcerare. La fața locului au sosit și două echipaje SAJ.

Potrivit informațiilor primite de la fața locului, persoana încarcerată este în stare de inconștiență. Se lucrează pentru descarcercerarea acesteia. Celelalte două persoane primesc îngrijiri medicale. Intervenția se află în dinamică.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

SAJ SB a trimis de la Mediaș un echipaj de tip B la un accident rutier la ieșirea din Mediaș spre Târnava. Un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz. Sunt trei victime dintre care una încarcerată. Ulterior a fost solicitat și un echipaj cu medic de la SAJ Sibiu.
Pacientul încarcerat este în stare gravă.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Foto: Radare & RAR SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *