Actualitate

Traficul rutier de pe DJ 142 J Șeica Mare – Șeica Mică se închide pentru 5 luni

Atenție șoferi! Circulația rutieră de pe DJ 142 J Șeica Mare – Șeica Mică se închide în perioada 13 mai- 15 septembrie 2021!

Consiliul Județean Sibiu anunță închiderea circulației rutiere de pe DJ 142 J, începând de joi, 13 mai 2021, având în vedere că se vor realiza lucrări ample, cu utilaje voluminoase, pentru refacerea zidului de sprijin, pe porțiunea afectată de calamități.

Participanții la trafic care tranzitează DJ 142 J, precum și locuitorii localității Șeica Mică vor folosi ca rută ocolitoare: DN 14 Șeica Mare- Copșa Mică – Șeica Mică.

Închiderea circulației rutiere pe DJ 142 J Șeica Mare- Șeica Mică se realizează cu acordul eliberat de Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, iar măsurile de restricționare a circulației se aplică până când se vor finaliza lucrările de consolidare, respectiv mijlocul lunii septembrie 2021.

Lucrările sunt executate de către asocierea Prodial SRL și GG TEHNIC PROIECT SRL, valoarea acestora ridicându-se la suma de 2.058.426,71 cu TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *