ActualitateNaţional

Persoanele care optează pentru vaccinarea cu AstraZeneca se pot prezenta la centrele de vaccinare fără programare

În câteva zile, persoanele care optează pentru vaccinarea cu AstraZeneca se pot prezenta la centrele de vaccinare fără a mai fi nevoie de programare, potrivit unui anunț făcut pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 (RO Vaccinare).

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 85.653 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I și etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 în România. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 56.958 persoane cu prima doză de vaccin și 28.695 persoane cu cea de-a doua doză.

În ultimele 24 de ore au fost vaccinați împotriva Covid-19 un număr de 1.959 sibieni, din care 354 cu vaccin AstraZeneca și 1605 cu vaccin Pfizer.

Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni.

Vom anunța începerea vaccinării fără programare în termen de câteva zile!

Important:
-Verificați disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare;
-Prezentați-vă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate;
-Vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului;



-Asigurați-vă că nu aveți simptome asociate COVID19.

Sursa: RO Vaccinare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *