MediaşSLIDER

RECORD: 3 parlamentari de Mediaş

Municipiul de pe Târnava Mare a reuşit o preformanţă record la aceste alegeri locale: 3 parlamentari aleşi în 6 decembrie din localitate. Cei trei reprezintă trei partide diferite: PNL, USR-Plus şi AUR.

Odată terminat procesul de validare a rezultatelor alegerilor parlamentare s-au împărţit mandatele. Christine Thellman (PNL) a fost aleasă din prima ca deputat. Ea a ocupat până acum funcţia de viceprimar la municipiului Mediaş. Christine este fiica fostului primar medieșean Daniel Thellmann. Ea a studiat la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu Management şi Ştiinţe Politice. Are şi un master în Relaţii Internaţionale. Christine Thellmann are 33 de ani.

Claudiu Mureșan (USR-Plus) a fost validat ca senator, după redistribuţia naţională. El a fost ales în septembrie consilier judeţean, funcţie la care va trebui să renunţe, la fel ca şi Thellmann. Claudiu Mureșan are 49 ani şi este economist de profesie. A absolvit Academia de Studii Economice din București, a studiat Managementul instituțiilor publice la Cluj-Napoca și Dreptul european la Sibiu. Claudiu Mureşan are 49 de ani. Mureşan este originar din Dumbrăveni şi cea mai mare parte a carierei profesionale a lucrat în poziţii de top pentru firmele omului de afaceri Gheorghe Călburean.

Adrian Gheorghe Cătană (AUR) a fost ales senator în urma redistribuţiei naţionale a voturilor. El este de profesie economist, absolvent al Facultății de Științe Economice și Administrative a Universității „Alma Mater” Sibiu. Anterior a urmat cursurile Grupului Şcolar Automecanica Mediaş. Adrian Cătană are 46 ani. Conform postărilor sale publice de pe Facebook, Cătană este un regalist, declarat apărător al familiei, creştin, anti-homosexuali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *