MediaşSLIDER

Primarul PNL Gheorghe Roman a câștigat un nou mandat la funcția de primar al municipiului Mediaș

Primarul PNL Gheorghe Roman a câștigat un nou mandat la funcția de primar al municipiului Mediaș, potrivit rezultatelor parțiale. Redăm mai jos mesajul său:

„Dragi medieșeni,

S-a încheiat o competiție electorală în care eu și echipa mea nu am făcut altceva decât să vă prezentăm proiectele noastre menite să modernizeze orașul nostru. Consider că am avut o campanie electorală elegantă și decentă, așa cum am crezut că dumneavoastră, medieșenii, meritați.

Am constatat că adversarii mei au folosit ca principale arme minciuna, dezinformarea, intimidarea, manipularea și, nu în ultimul rând, deformarea grosolană a adevărului. Cunoscând faptul că adevărul este de partea noastră și fiind conștient de prejudiciile de imagine pe care ni le-au adus acțiunile lor, suntem hotărâți să îi acționăm în instanță pe toți cei care au apelat la astfel de mijloace.

Închei prin a vă mulțumi tuturor celor care mi-ați dat votul mie și echipei mele pentru continuarea proiectelor mari ale orașului. Mulțumesc, de asemenea, marii familii a PNL Mediaș pentru munca depusă și susținerea necondiționată acordată pe parcursul întregii campanii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *