Sport

Sala de Sport „Octavian Șerban“ din municipiul Mediaș a găzduit evenimentul „Sărbătoarea baschetului“

Programul dedicat sărbătoririi a 757 de ani de atestare documentară a Mediașului, desfășurat în perioada 31 mai – 2 iunie 2024, a cuprins și evenimentul sportiv „Sărbătoarea Baschetului”, desfășurat la Sala de Sport „Octavian Șerban” din municipiul Mediaș. Pasionații acestui sport au avut ocazia să asiste la meciuri demonstrative de baschet feminin și masculin, între baschetbaliști binecunoscuți, retrași din activitate, dar și jucători care încă activează în cadrul diferitelor cluburi sportive de profil.

În prezența președintei Federației Române de Baschet, doamna Carmen Tocală și a primarului municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, evenimentul a cuprins și lansarea cărții „Mirajul Coșului. Vieți sub panou”, autori Cornel Fugaciu, Ion Mihai Ionescu și Cosmin Rareș Prișcă. Această lucrare captivantă explorează poveștile fascinante ale vieții trăite pe terenul de sport, aducând în prim-plan pasiunile, provocările și triumfurile din lumea baschetului medieșean.

La finalul evenimentului, reprezentanții Federației Române de Baschet au oferit diplome foștilor jucători medieșeni de baschet care au activat în prima divizie și au fost convocați în loturile naționale, iar primarul municipiului Mediaș a oferit diplome de recunoștință președintei Federației Române de Baschet, doamna Carmen Tocală și antrenorului medieșean Octavian Șerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *