Mediaş

Public numeros la evenimentul Zilele Mediașului

Sărbătoarea dedicată a 757 de ani de atestare documentară a municipiului Mediaș a adus pe scena din Piața Corneliu Coposu numeroși artiști locali și naționali. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 31 mai – 2 iunie și s-a bucurat de o prezență numeroasă, peste 11.000 de participanți asistând la concertele pregătite, pentru toate categoriile de public.

Prima seară a fost dedicată în special muzicii folk și a debutat cu concerte ale artiștilor locali Feri Teglaș, Vasile Pădure, Virgil Suciu, alături de Grupul Moto, Formația Balada și reprezentanți ai Clublului Copiilor. Seara s-a încheiat cu reprezentațiile Grupului Plăieșii și ale  Dianei Matei, alături de Taraful Cleante.

Sâmbătă, 1 iunie, publicul s-a bucurat de demonstrațiile oferite de către cluburile medieșene de dans și sport, iar programul artistic a continuat cu reprezentațiile muzicale susținutre de către Cosmina Fulea, Formațiile Impact, Capytal, Millenium și Dinamic, Trupa Ad-Hoc, precum și renumiții artiști Vescan, Jo, Tudor Turcu și Holograf.

Cea de-a treia seară a evenimentului a fost dedicată folclorului românesc, iar medieșenii i-au putut admira pe artiștii locali Dan Filuț Tabără, Alin și Natalia Matyas, Diana și Bianca Crețu, Aurelian Suciu, Luminița Dejan, Costel Popa și Emilia Muntean, acompaniați de către ansamblurile folclorice „Târnavele“ și „Muguri de pe Târnave“. De asemenea, pe scena din Piața Corneliu Coposu au urcat reprezentanții Ansamblului Folcloric „Ceata Junilor“, seara fiind încheiată cu concertele susținute de către Ciprian și Mihaela Istrate, precum și binecunoscuta Georgiana Lobonț.

Mulțumim tuturor artiștilor prezenți pe scena din fața Primăriei Mediaș, dar și medieșenilor care au participat la spectacolele dedicate acestei sărbători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *