Mediaş

Lucrări de refacere a infrastructurii rutiere pe strada Sebeșului din cartierul Vitrometan

Începând de marți, 14 mai 2024, s-au efectuat lucrările de turnare a covorului asfaltic pe strada Sebeșului din cartierul Vitrometan.

Această stradă face parte din programul de „Lucrări de întreținere a drumurilor publice în municipiul Mediaș“, semnat de către municipiul Mediaș în anul 2023. Lucrările din zona străzii Sebeșului au început în acest an, cu reabilitarea sistemelor de apă (desfășurate prin Programul Operațional Infrastructură Mare) și a canalizării pluviale (prin programul „Anghel Saligny“). În perioada următoare, pe această stradă se vor realiza marcajele rutiere orizontale și verticale.

„Cartierul Vitrometan a intrat în procesul de modernizare, așa cum am spus încă de anul trecut. După înlocuirea rețelelor de apă, canalizare menajeră și canalizare pluvială, vom interveni cu refacerea trotuarelor acolo unde este cazul, cu amenajarea de noi locuri de parcare acolo unde este posibil și cu turnare de covoare asfaltice. Astăzi s-a turnat covor asfaltic pe strada Sebeșului, o stradă extrem de circulată din cartier. Pe etape, toate străzile din cartierul Vitrometan vor fi modernizate. Pe lângă acest program, cartierul beneficiază de un bazin de înot modern, va beneficia de o creșă și nu în ultimul rând promisiunea mea este aceea că și școala va intra într-un amplu program de modernizare“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *