Mediaş

Carnaval de Vară la Colegiul „Școala Națională de Gaz“ Mediaș

Vineri, 26 aprilie 2024, Colegiul „Școala Națională de Gaz“ (SNG) a găzduit, sub genericul „O 9 poveste – 1001 de Zile și Nopți“, cea de-a patra ediție a „Carnavalului de vară“, care a integrat tradiționalul eveniment Turneul claselor a VIII-a.

În prezența primarului municipiului Mediaș, domnul Gheorghe Roman, elevii și profesorii școlilor gimnaziale și ai liceelor au luat parte la un amplu program pregătit de către Colegiul SNG. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș, i-a avut ca principali beneficiari pe elevii claselor a opta de la școlile gimnaziale din orașul nostru și din împrejurimi, precum și pe elevii claselor a IX-a ai colegiului organizator. Manifestarea a cuprins patru secțiuni: „Călători din patru zări“, „Cărțile labirintului“, „Cu mască, fără mască“ și „Visul unei nopți de vară“, câștigătorii fiind răsplătiți la final cu diplome și premii.

Anul trecut, baza sportivă a colegiului era în plină renovare, acum arată foarte bine. Promisiunea mea este că într-un timp cât mai scurt și clădirea principală a colegiului va intra într-un program de modernizare, astfel încât, împreună cu conducerea Școlii Naționale de Gaz încercăm să vă oferim cele mai bine condiții pentru a învăța. Este nevoie de răbdare, de implicarea fiecăruia dintre noi și pot să vă spun că voi susține în continuare învățământul din municipiul Mediaș. Vă felicit pe toți cei care ați defilat astăzi în cadrul acestui eveniment, iar copiilor care vin din localitățile din jurul Mediașului doresc să le transmit că am înființat o asociație de transport, iar în perioada următoare vom achiziționa autobuze electrice pentru toată zona de nord a județului, astfel încât transportul vostru spre școală să fie mai ușor. Vă doresc tuturor mult succes“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *