CulturăMediaş

Primăria Mediaș va reîncepe seria spectacolelor culturale desfășurate la Sala Traube

Primăria Municipiului Mediaș va reîncepe în perioada următoare seria spectacolelor culturale desfășurate la Sala Traube, la care vă invităm să luați parte.


Primul eveniment va avea loc joi, 8 februarie, cu începere de la ora 17:00 și se adresează copiilor. Aceștia sunt așteptați la un spectacol de magie și divertisment, intitulat  „Misterele magiei“, în compania unor binecunoscute personaje din desenele animate. Biletele pot fi achiziționate online, sau de la Sala Traube, înaintea începerii spectacolului.

În data de 10 februarie 2024, ora 18:00, pe scena Sălii Traube vor fi prezenți actorii Teatrului Particular Brașov, care vor prezenta publicului medieșean comedia „Vai de mine, ce-i cu ăștia!?“, o adaptare după Michael Frayn, în regia lui Sorin Misirianțu. Biletele pot fi achiziționate online sau de la sediul Centrului de Informare Turistică din Mediaș, str. Nicolae Iorga nr. 2 și de la Sala Traube, înaintea începerii spectacolului, iar elevii pot beneficia de reducerea tarifului cu 50 %, pe baza carnetului de elev.

În perioada 14 – 16 februarie 2024, la Sala Traube va avea loc cea de-a XII-a ediție a seminarului coregrafic „Magia Dansului“, organizată de către Școala de Dans Vasile Stoia. Evenimentul, la care vor lua parte peste 110 coregrafi și dansatori din țară și străinătate, se va încheia vineri, 16 februarie, de la ora 18:00, cu un spectacol al Ansamblurilor „Muguri de pe Târnave“ și  „Târnavele“, dedicat participanților la seminar, precum și locuitorilor municipiului Mediaș. Intrare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *