Mediaş

Guvernul a adoptat hotărârea de construire a Variantei Ocolitoare a municipiului Mediaș

Poate cel mai bun cadou de Crăciun pentru locuitorii municipiului Mediaș, l-au primit astăzi de la Guvernul României. Acesta a adoptat o hotărâre prin care aprobă indicatorii tehnico-economici de construire a variantei ocolitoare a municipiului Mediaș.


Guvernul a aprobat valoarea investiției de 1,1 milioane lei, mare parte din bani provin din fonduri externe nerambursabile – Programul Transport (P.T.) 2021-2027, dar şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Termenul de finalizare al investiției este de 30 de luni. Urmează licitația pentru acest proiect și demararea lucrărilor.

Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, care se zbate de ani mulți să negocieze cu diferitele Guverne execuția acestui proiect important pentru municipiu a salutat hotărârea de astăzi a Guvernului. „S-a lucrat mult la acest proiect. Și cei din Ministerul Transporturilor, cărora le mulțumesc, și din alte structuri ale Guvernului. Dar un rol important l-a jucat Primăria Municipiului Mediaș prin eforturile susținute depuse pentru realizarea Variantei Ocolitoare” a declarat Gheorghe Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *