Mediaş

În cartierul Gloria din municipiul Mediaș se desfășoară în prezent lucrări de înlocuire a rețelelor de apă și canalizare

În cartierul Gloria din municipiul Mediaș se desfășoară în prezent un proiect finanțat din fonduri europene, constând în lucrări de înlocuire a rețelelor de apă și canalizare. După finalizarea acestora, municipalitatea intenționează modernizarea cartierului prin amenajarea de locuri de parcare și refacerea infrastructurii rutiere. De asemenea, Primăria Municipiului Mediaș își propune amenajarea unui nou loc de joacă în acest cartier, în incinta Colegiului „Școala Națională de Gaz“.


„La întâlnirea pe care am avut-o cu medieșenii care locuiesc în cartierul Gloria, am făcut cunoscut faptul că în perioada următoare vom înlocui rețelele de apă și canalizare menajeră din fonduri europene, apoi, pe parcursul anului viitor, ne-am propus următoarele obiective: să amenajăm locuri de parcare, inclusiv în locul fostei centrale termice, să refacem trotuarele și să turnăm covoare asfaltice, pe străzile afectate de proiectul care prevede înlocuirea rețelelor de canalizare și de apă. Nu în ultimul rând, ne-am propus să amenajăm un loc de joacă pentru copii în incinta Colegiului Școala Națională de Gaz, iar pe această cale țin să mulțumesc conducerii Colegiului SNG pentru disponibilitate și pentru buna noastră înțelegere“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

https://mediasindependent.ro/wp-content/uploads/2023/11/Clip-video-WhatsApp-2023-11-23-la-16.33.36_fe0915a2.mp4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *