Mediaş

Medieșenii, invitați la spectacole de teatru pentru copii și adulți, dar și proiecții de filme și spectacole de magie pentru cei mici

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură, organizează în luna noiembrie o serie de evenimente la Sala Traube. Astfel, medieșenii sunt invitați la spectacole de teatru pentru copii și adulți, dar și proiecții de filme și spectacole de magie pentru cei mici.


În data de 11 noiembrie, actorii trupei medieșene „ProActoria“ oferă publicului interesat două piese, adresate atât copiilor, cât și adulților. Astfel, de la ora 11:00, cei mai mici spectatori sunt invitați să urmărească piesa „Harap Alb“, iar de la ora 18:00 va fi pus în scenă spectacolul „Crimă în stan

Duminică, 12 noiembrie, începând cu ora 17:00, micuții sunt așteptați pe scena Sălii Traube la un spectacol interactiv de iluzionism al binecunoscutului magician Matrix, eveniment intitulat „Copilul tău este un geniu“.

           

Sala de spectacole Traube va găzdui în luna noiembrie și două proiecții cinematografice românești, recent lansate. Astfel, în data de 14 noiembrie, de la ora 18:00, medieșenii vor putea viziona „Mai departe – Povestea lui George Baltă“, un film de Tedy Necula, povestea emoționantă și impresionantă a unui personaj care se joacă pe sine.

           

În data de 24 noiembrie, ora 18:00, pe scena Sălii Traube, spectatorii vor putea viziona pelicula „Libertate“, un film de Tudor Giurgiu.

           

Seria manifestărilor acestei luni va continua cu piesa de teatru „Stewardesa atomică“, în data de 18 noiembrie, de la ora 18:00, o premieră a Teatrului Particular Brașov – spectacol de Ivona Boitan, un one -woman show cu Dorina Roman.

          

  Ziua de 19 noiembrie este dedicată din nou copiilor, aceștia putând urmări pe scena Sălii Traube, de la ora 12:00 spectacolul oferit de Magic Show Production – „Prințul needucat și năstrușnicii“, în compania unor binecunoscute mascote precum Mickey și Minnie Mouse, Donald, Daisy, Duffy, Shrek, Pikachu și mulți alții.

           

Evenimentele lunii noiembrie se vor încheia la Sala Traube în data de 26 noiembrie, ora 18:00, în compania actorilor Victoria Dicu și Nicodim Ungureanu, care vor prezenta publicului spectator comedia „Sarmale cu dragoste“, textul și regia aparținând Ivonei Boitan.

         

Biletele pentru toate spectacolele amintite pot fi achiziționate de la sediul Centrului de Informare Turistică, situat pe str. Nicolae Iorga nr. 2, de luni până vineri între orele 8:00 – 16:00, dar și de la Sala Traube, înaintea începerii reprezentațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *