Mediaş

O nouă ediție a „Zilei Recoltei“ a fost sărbătorită în municipiul Mediaș

O nouă ediție a „Zilei Recoltei“ a fost sărbătorită în municipiul nostru la sfârșitul săptămânii trecute, în Piața Corneliu Coposu. Manifestarea s-a bucurat de o participare numeroasă, instituțiile de învățământ fiind prezente cu peste 1400 de copii și cadre didactice, care au prezentat un bogat program artistic pe scenă și au oferit medieșenilor standuri pline cu produse specifice toamnei. De asemenea, spectatorii au putut asista și la demonstrații de măiestrie artistică ale cluburilor și asociațiilor din oraș, care au cuprins momente de dans, muzică și manifestații sportive.

Pe parcursul evenimentului, participanții au putut admira și achiziționa numeroase produse puse la dispoziție de către producătorii autohtoni și meșterii populari: fructe, legume, produse apicole, diverse preparate tradiționale specifice toamnei, dar și obiecte confecționate manual precum artizanat, ceramică,  săpunuri, lumânări.

Sărbătoarea recoltei din acest an, organizată cu sprijinul Asociației „Mediaș 750 de ani“ s-a încheiat în compania interpreților și ansamblurilor   de muzică și dansuri folclorice.

Sărbătoarea Zilei Recoltei la Mediaș a fost un eveniment la care au participat câteva mii de medieșeni. Le mulțumesc pe această cale preacucernicilor părinți (de la toate cultele din oraș), cadrelor didactice și, nu în ultimul rând, colegilor mei din Primăria Mediaș care au făcut ca acest eveniment să fie o reușită. Le mulțumesc de asemenea copiilor, părinților, producătorilor prezenți și interpreților de muzică populară care au creat o atmosferă plăcută în această zi frumoasă de toamnă.“, a transmis primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *