Mediaş

Video: A fost făcută recepția finală a bazei sportive de la Colegiul Școala Națională de GazVideo:

Recent au fost finalizate lucrările de modernizare efectuate la tribunele și pista de alergare a Colegiului „Școala Națională de Gaz“, începute la finalul anului trecut și finanțate din bugetul local. La invitația conducerii unității de învățământ, primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, a vizitat miercuri, 4 octombrie 2023, întrega bază sportivă a instituției.


Prin lucrările majore de reparații efectuate recent, pista de alergare și tribuna bazei sportive au fost aduse la standarde moderne, asigurând un mediu adecvat pentru practicarea sportului și desfășurarea evenimentelor sportive. Astfel, se pune un accent deosebit pe dezvoltarea performanțelor sportive ale elevilor și tinerilor, promovând un stil de viață sănătos și implicarea activă în activități sportive.

În perioada următoare, la Colegiul „Școala Națională de Gaz“ va fi implementat și proiectul „Reabilitare și eficientizare energetică corp clădire școală și sală de sport“, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *