Actualitate

Trei mașini implicate într-un accident la Mediaș. Doi șoferi erau beți

INCREDIBIL! Un accident rutier în care au fost implicate trei mașini s-a produs în această dimineață pe strada Moșnei din municipiul Mediaș. Din cei trei șoferi, doi erau sub influența alcoolului.


Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 19 ani, din Nemșa, în timp ce conducea autoturismul spre Moșna, a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat într-un stâlp, care în urma impactului stâlpul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

La câteva secunde după, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Moșna, nu observă în timp util stâlpul de pe carosabil și intră in coliziune cu acesta. O a treia mașină a ajuns în zonă iar pentru a evita impactul, a intrat în șanț. Această mașină era condusă de un medieșean în vârstă de 49 de ani.

În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul șoferului de 19 ani a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat iar al șoferului de 49 de ani, de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul de 19 ani și doi pasageri din mașina condusă de tânărul de 18 ani, respectiv o tânăra de 17 ani și un bărbat de 19 ani, au suferit vătămări corporale.

Starea victimelor: un tânăr în vârstă de aproximativ 19 ani care a suferit un traumatism de membru superior, un tânăr de 19 ani care a suferit un traumatism lombar și mai multe excoriații faciale și o tânără în vârstă de 17 ani , însărcinată în 11 săptămâni, având un atac de panică .

„În această dimineață, în jurul orei 5:30, pompierii militari medieșeni au intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere alături de 2 echipaje SAJ în municipiul Mediaș, str. Moșnei pentru acordarea asistenței medicale pentru 3 persoane implicate într-un accident rutier. La fața locului echipajele medicale au evaluat și acordat îngrijiri medicale celor 3 persoane dintre care o femeie însărcinată , conștiente și neîncarcercerate. Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș o persoană de sex masculin de cca 19 ani cu traumatism membru superior. Celelelate 2 persoane au fost transportate de ambulanțele SAJ.” transmit reprezentanții ISU SIBIU

„SAJ SIBIU, a trimis azi dimineață în jurul orei 5 30 , doua echipaje de tip B în Medias ,pe str Mosnei la un accident rutier.
La intervenție au participat și forte ISU.
Echiapajele SAJ și ISU, au asistat medical trei persoane . Echiapajele SAJ au transportat la CPU Medias două victime,un tânăr de 19 ani cu traumatism lombar și mai multe excoriatii faciale și o tanara de 17 ani ,insarcinata în 11 săptămâni cu atac de panică . A treia victima ,a fost transportata de către echipajul ISU.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *