Actualitate

Un medieșean beat a făcut accident. Două mașini lovite și persoane rănite

Un medieșean în vârstă de 37 de ani a hotărât să se urce în această seară beat la volan. Acesta a gonit cu viteză și a făcut accident, fiind implicate alte două mașini.


Evenimentul rutier s-a produs pe strada Baznei din municipiu iar din primele cercetări, șoferul unui autoturism ce conducea mașina pe banda 1, a lovit o bordură și a pierdut controlul asupra mașinii. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, pe banda a 2-a, în același sens de mers, de către o femeie de 35 de ani, din Mediaș. Din impactul cu acest autoturism, același șofer a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, localnic.

Toti conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul indicat în cazul bărbatului de 37 de ani a fost de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul celorlalți doi, rezultatul a fost negativ.

În urma impactului violent, două persoane au fost rănite, respectiv conducătoarea auto în vârstă de 35 de ani și o pasageră în vârstă de 19 ani, din mașina condusă de bărbatul de 24 de ani.

“Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în municipiul Mediaș pe strada Baznei la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin în vârstă de 19 de ani care a fost transportată la spital conștientă cu un traumatism cranio-facial. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan – ISU SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *