Actualitate

Un medieșean beat a făcut accident și a rănit alte trei persoane

În județul Sibiu, în ultima perioadă, s-au înmulțit faptele penale săvârșite de șoferii care aleg să se urce beți la volan. Un astfel de șofer a produs un accident rutier pe strada Moșnei din municipiul Mediaș.


Astfel, în timp ce conducea un autoturism spre Moșna, într-o curbă la dreapta, un bărbat în vârstă de 51 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un alt bărbat, în vârstă de 48 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, dar și a două femei, pasagere în autoturismul condus din sens opus. Toți cei implicați sunt din municipiul Mediaș.

Testarea alcoolscopică a șoferului vinovat, un medieșean în vârstă de 51 de ani, a indicat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În zonă se circulă îngreunat.

“Saj Sibiu a trimis 2 ambulanțe de tip B în Medias ,pe str Moșnei, unde au fost implicate două autoturisme. Au rezultat 4 victime ,doi bărbați și două femei. Echipajele SAJ, au asistat și transportat la CPU Mediaș victimele după cum urmeaza:
-bărbat 51 ani cu traumatism cranio -facial.
-bărbat 48 ani cu traumatism toracic și excoriații.
-femeie de 81 ani politraumatizată.
La intervenție au participat și forte ISU, ei transportând la CPU o a patra victimă.
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

“Un echipaj SMURD a intervenit de urgență la un accident rutier în municipiul Mediaș, strada Mosnei. La fața locului au intervenit și două echipaje SAJ. În accident au fost implicate 4 persoane, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 45 de ani care a fost transportată la CPU Mediaș conștientă cu un traumatism toracic. Celelalte 3 victime au fost preluate de echipajele SAJ.” A declarat Sg. maj. Andreea Ștefan – ISU SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *