Mediaş

Elevii Colegiului „Școala Națională de Gaz“ au desfășurat activități pentru a marca „Săptămâna Națională a Voluntariatului“

Primăria Municipiului Mediaș a desfășurat în această perioadă o serie de activități pentru a marca „Săptămâna Națională a Voluntariatului“ (SNV).

Elevii Colegiului „Școala Națională de Gaz“, coordonați de către profesor Cristina Pustai, au desfășurat activități de pictură în fiecare zi a proiectului. Acțiunile au avut loc timp de câteva ore, la sediul Asociației „Sf. Casian“, situată pe str. 1 Decembrie nr. 23, dar și în zona centrală, la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Petofi Sandor.

De asemenea, în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului, la Mediaș au fost desfășurate de către voluntari acțiuni de igienizare și înfrumusețare la Asociația „Sf. Casian“, precum și la Cimitirul Eroilor din localitate.  

SNV se desfășoară anual, la nivel național și este un bun prilej de a mobiliza cât mai multe instituții și organizații pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *