Actualitate

Medieșean depistat băut la volanul unui tractor. O altă șoferiță a fost lovită de tren

În perioada 06 – 09 mai, polițiștii sibieni au constatat 19 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 37 de permise de conducere, au retras 41 de certificate de înmatriculare și au aplicat 440 de sancțiuni contravenționale în valoare de 160.000 de lei.

La data de 7 mai, în jurul orei 21:00 pe DJ 141, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un tractor condus dinspre Mediaș spre Moșna de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Mediaș. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

O zi mai târziu, în jurul orei 22:40, o femeie în vârstă de 51 de ani, din Mălâncrav, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, Sibiu – Mediaș, în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată de la km. 36+300, Agârbiciu, nu a respectat semnificația semnalelor acustice și luminoase aflate în funcțiune, a pătruns pe trecerea de cale ferată și a fost acroșată de Trenul Interegio 10679, care circula spre Mediaș. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere din autoturism, o femeie în vârstă de 51 de ani, din localitatea Laslea. Circulația feroviară nu a fost afectată major.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *