Actualitate

La un pas de tragedie, între Bazna și Blăjel. Patru persoane rănite după ce o mașină a luat foc

Un autoaccident grav s-a produs în cursul acestei dimineți, între localitățile Bazna și Blăjel.

Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism condus pe DJ 142B a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac. Imediat după coliziune, autoturismul a luat foc și a ars în totalitate.
Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bazna și cei trei pasageri, doi bărbați și o femeie, au fost transportați la spital conștienți.

FOTO ARHIVĂ

„Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și o autospecială de stingere, alături de 2 ambulanțe SAJ Mediaș pentru stingerea unui incendiu izbucnit în urma unui eveniment rutier și acordarea de asistență medicală persoanelor implicate. La fața locului s-au identificat patru persoane implicate ieșite din autoturism care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș două persoane de sex masculin, conștiente și politraumatizate iar alte 2 persoane au fost transportate la spital de ambulanțele SAJ. Echipajul de pompieri a intervenit prompt pentru stingerea incendiului care se manifesta generalizat la întreg autoturismul.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *