ActualitateMediaş

FOTO: Primarul Mediașului, după plecarea primului transport cu alimente pentru refugiați: „Vă mulțumesc, dragi medieșeni”

Primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman îi îndeamna pe medieșeni, în urmă cu o săptămână, să se implice în campania de strângere de ajutoare umanitare pentru refugiații din Ucraina. Imediat de la apel, au început să se vadă rezultatele implicării oamenilor cu suflet mare astfel, ieri, cei de la Direcția de Asistență Socială au plecat cu primul transport spre localitatea Siret.

Gheorge Roman, primarul municipiului Mediaș, într-o postare pe pagina sa de Facebook mulțumește medieșenilor care au donat ajutoare pentru refugiații ucrainieni:

Vă mulțumesc, dragi medieșeni tuturor celor care ați răspuns apelului municipalității și ați donat alimente și obiecte de igienă pentru refugiații ucrainieni. Colegii mei de la Direcția de Asistență Socială au plecat astăzi spre localitatea Siret cu un prim transport . Ei vor rămâne acolo câteva zile pentru a le da o mână de ajutor celor care au nevoie. Le mulțumesc pentru implicarea de care dau dovadă .

Persoanele care doresc să facă în continuare donații în perioada următoare sunt așteptate ca și până acum la sediul DAS.

Ajutoarele pot fi aduse la adresa: DAS Mediaș – Aleea Cmdr. Dimitirie Moraru Nr 11

Program:
– de luni până vineri 7:00-17:00
– sâmbătă și duminică 13:00 -17:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *