Mediaş

Primarul Mediașului, îngrijorat de soarta echipei Gaz Metan Mediaș. Datorii de peste 3 milioane de euro

Luând act de situația financiară în care se află CS Gaz Metan Mediaș, Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș a invitat ieri, la sediul Primăriei Mediaș, atât pe reprezentanții sponsorilor tradiționali (Romgaz și Transgaz), cât și pe cei ai clubului.

Datoria CS Gaz Metan Mediaș depășește astăzi 15.000.000 lei, adică peste 3.000.000 euro, o datorie extrem de mare care pune clubul într-o situație delicată” . – a declarat primarul municipiului Mediaș.

La finalul întâlnirii s-a concluzionat că există trei căi de abordare a situației actuale:

1. finanțarea în continuare a clubului de către Romgaz, Transgaz și Primăria Mediaș – variantă puțin plauzibilă având în vedere datoria extrem de mare acumulată


2. găsirea unui finanțator serios care să susțină clubul alături de Romgaz, Transgaz și Primaria Mediaș


3. declararea falimentului și înființarea unui nou club al orașului, condus de oameni devotați și credibili care iubesc sportul și Mediașul


Le mulțumesc tuturor celor care au participat la această întâlnire și vă asigur de faptul că orice idee constructivă este binevenită” – a transmis Gheorghe Roman.

O altă întâlnirea va avea loc în data de 11 februarie timp în care fiecare dintre cei prezenți va analiza documentele financiare primite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *