Actualitate

FOTO: Medieşean rănit într-un accident produs lângă Târnava

Încă un accident rutier s-a produs în această dimineață pe DN 14, km. 48, în zona localității Târnava. Este al doilea accident grav de astăzi, din județul Sibiu.

Evenimentul rutier s-a produs într-o curbă la dreapta de pe DN14, acolo unde șoferul unui autoturism condus spre Mediaș a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens. Din sens opus circula un microbuz destinat transportului de persoane, cu care intră în coliziune.

În microbuz se aflau trei persoane: șoferul în vârstă de 53 de ani, plus doi pasageri, toti trei fiind cetățeni străini. În urma impactului, șoferul autoturismului, ub medieşean în vârstă de 23 de ani și o pasageră din microbuz, în vârstă de 31 de ani, au suferit vătămări corporale si au fost transportați la spital.

În zona producerii accidentului, traficul se desfășoară alternativ.

„S-a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri militari alături de un echipaj SAJ. S-au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane. Două persoane cu atac de panică au refuzat transportul la spital iar alte două persoane un bărbat de cca 23 de ani ( șoferul autoturismului) și o femeie de aproximativ 31 de ani au fost transportate la CPU Mediaș, conștiente și policontuzionate.
Celelalte persoane(nu se cunoaște numărul) s-au autoevacuat din microbuz înainte de sosirea forțelor.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *