Actualitate

Doi copii au ajuns la spital, după ce au intrat cu săniile într-o mașină la Ștejărișu, comuna Iacobeni

Un accident rutier s-a produs pe DC 20 din localitatea Ștejărișu, comuna Iacobeni. Din primele informații, mai multe sănii trase debo mașină au pătruns pe contrasens și au intrat în coliziune cu o mașină.

Un conducator auto de 24 de ani, din localitate, trăgea cu mașina 6 sănii pe care se aflau mai mulți tineri. Șoferul ar fi frânat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula din sensul opus, condus tot de un localnic în vârstă de 38 de ani, moment în care două dintre sănii ar fi alunecat și ar fi intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu acest autoturism.

Doi minori de 14 și 15 ani, aflați pe sănii, sunt răniți. Unul dintre aceștia a suferit o fractură de femur iar celălalt are diverse traumatisme la membrele inferioare.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar in cazul bărbatului de 38 de ani rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur in aerul expirat.

„SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în localitatea Ștejărișu,comuna Iacobeni la un accident rutier între un autoturism și două sănii.
Doi adolescenți de 14 respectiv 15 ani au fost răniți în urma accidentului. Baiatul de 14 ani a fost asistat medical și transportat spre Sibiu de către echipajul SAJ, el prezentând o fractură de femur.
Celalalt tânăr a fost transportat de către echipajul ISU prezent la intervenție. „ au transmis reprezentanții SAJ SIBIU

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în zona localității Stejărișu la un accident rutier în care două persoane aflate pe două sănii trase de un autoturism au fost accidentate de un alt autoturism venit din contrasens.
Echipajele SMURD și SAJ sosite la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor doi minori de cca 14 respectiv 15 ani care au fost transportați la CPU Agnita, conștienți cu traumatisme membre inferioare.”
 a declarat Alina Voina, portătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *