Actualitate

A fost găsit autorul apelului „cu bombă” de la Sibiu. Este din Nocrich

ACTUALIZARE: Acțiunea forțelor de ordine s-a finalizat, nefiind găsit nici un pachet suspect. Cel mai probabil a fost vorba despre o farsă. Apelantul a fost găsit, este vorba despre un minor în vârstă de 13 ani, domiciliat în Nocrich. Părinții acestuia au fost amendați cu 500 de lei.

Știre inițială:

În urma unui apel 112, prin care un cetățean afirma că pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bomba, strada a fost blocată pentru cercetări. 

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgență la fața locului mai multe echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației.

Traficul rutier și pietonal este restricționat total pe strada 9 Mai. Nu se cunoaște cu exactitate locația posibilei bombe.

În paralel, a fost solicitată atât prezența unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât și a specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

La fața locului a sosit un echipaj de pompieri ISU, dar și o ambulanță SAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *