ActualitateMediaş

Reluarea activității la Centru de Vaccinare nr. 10 din Mediaș

Datorită numărului foarte mare de solicitări în ceea ce privește vaccinarea anti COVID la nivelul municipiului Mediaș, începând de ieri, 1 noiembrie 2021, a fost reluată activitatea în cadrul Centrului de Vaccinare nr. 10 din cartierul Gura Câmpului.


Centrul funcționează la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale nr. 5, pe strada 1 Decembrie nr. 26, cu un program zilnic, de luni până duminică, între orele 8:00 și 19:00.

În cadrul acestui centru, vaccinările se realizează atât cu serul Pfizer, cât și Johnson & Johnson. Pentru vaccinarea cu Pfizer, beneficiarii se pot prezenta direct la sediul centrului, dar pot opta și pentru programare prealabilă pe platforma online #ROVACCINARE (www.vaccinare-covid.gov.ro). Pentru serul Johnson & Johnson, vaccinarea se face doar cu programare, accesând platforma menționată, sau la numărul de telefon 0712/000.580.

Reamintim faptul că, la nivelul municipiului Mediaș este funcțional și Centrul de Vaccinare nr. 9 din cartierul Vitrometan, Sala Polivalentă „Octavian Șerban“, unde beneficiarii se pot imuniza exclusiv cu serul Pfizer. Programul centrului este de luni până duminică între orele 8:00 și 19:00.



Orice informații suplimentare referitoare la vaccinarea în municipiul Mediaș se pot obține direct la sediile centrelor, sau la numerele de telefon 0758/230.247 pentru Centrul nr. 9 din cartierul Vitrometan și 0712/000.580 pentru Centrul nr. 10 din Gura Câmpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *