Actualitate

Mașini neînmatriculate depistate în trafic la Coveș și Copșa Mică

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

În seara zilei de 10 octombrie, în localitatea Coveș, în timp ce conducea un autoturism pe DC 31, un conducător auto a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, șoferul abandonând autoturismul la locul producerii incidentului. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. În dimineața zilei de 11 octombrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au identificat șoferul în persoana unui localnic în vârstă de 38 de ani, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
De asemenea, s-a constatat că autoturismul în cauză nu este înmatriculat sau înregistrat.

La data de 11 octombrie, în jurul orei 19,30, în orașul Copșa Mică, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada 1 Decembrie de către un localnic în vârstă de 37 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului expirase în data de 9 octombrie, pe numele șoferului fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *