Actualitate

Doi medieșeni loviți pe trecerile de pietoni din Mediaș. Ploaia nu-i face pe șoferi să reducă viteza!

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Totuși, la fiecare ploaie, imediat după ce carosabilul devine ud, la nivelul județului Sibiu sunt înregistrate minim două accidente rutiere într-un interval extrem de scurt. Pentru că la noi, viteza este încă o problemă pe care șoferii nu o iau în serios, indiferent de vreme. Depășiri riscante, nepăstrarea distanței de siguranță, dar și neatenția la drum, fiind preocupație de telefoanele mobile.

În această dimineață, în municipiul Mediaș au fost înregistrate două evenimente rutiere: O femeie în vârstă de 80 de ani, în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni de pe strada Avram Iancu , a fost acroșată de un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, ambii fiind medieșeni.

Tot în municipiul Mediaș, dar pe strada Mihai Viteazu, un alt pieton în vârstă de 32 de ani a fost lovit tot în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni. Autoturismul implicat era condus de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Mediaș. Pietonul a fost transportat la spital, fiind conștient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *