Actualitate

Probleme în trafic pentru doi medieșeni. Unul drogat, celălalt fără permis

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 5 septembrie, în jurul orei 18:30, pe DJ 141A, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus dinspre satul Boarta spre DN 14 de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la substanța THC-5, cannabis, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

La data de 6 septembrie, în jurul orei 02:30, în municipiul Mediaș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Calafat de către un localnic în vârstă de 21 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *